Jago blista posle prve pobede u finalu AdmiralBet ABA lige: Pionir kao u Brazilu na fudbalu!

14.05.2024

06:47

0

Autor: A. Š.

Plejmejker Crvene zvezde nije skrivao zadovoljsto premijernim trijumfom u odlučujućoj borbi za jadranski tron

Jago blista posle prve pobede u finalu AdmiralBet ABA lige: Pionir kao u Brazilu na fudbalu!
Jago dos Santos - Copyright MN Press

Zvezdini košarkaši napravili su prvi od potrebna tri koraka za povratak na regionalni tron. Crveno-beli su u dvorani „Aleksandar Nikolić“ savladali Partizan 85:82, zbog čega je posebno srećan bio Jago dos Santos.

- Mislim da je ovo moja najbolja igra. Volim da igram za navijače i klub, kad vidim ovu atmsoferu… Srećan sam zbog toga i imam više samopouzdanja, igram agresivnije, radim to za navijače – kazao je posle meča Jago, dodavši da mu se više sviđa da igra u Pioniru nego u Areni.

- Za mene je atmosfera bolja ovde u Pioniru, manja je dvorana navijači su kao u Brazilu na fudbalu, blizu terena. Arena je takođe dobra, ali ovde volim više – rekao je Brazilac, koji se u finalu regionalnog takmičenja nalazi na suprotnim stranama sa najboljim drugarom Brunom Kaboklom.

- Dobro ga poznajem, on voli ovakve momente, ali sam verovao u tim i verovao sam u pobedu. Bruno je moj najbolji prijatelj, srećan sam što igra svoje minute dobro. Borimo se na terenu, u apartmanu igramo igrice zajedno. Volim ga mnogo i drago mi je što se borim protiv njega.

Priznao je Jago da se osećao umorno posle meča u kojem je vođena velika borba, otkrivši i šta će biti presudno u narednoj utakmici.

- Mislim da će odbrana biti ključna u drugom meču, takvo je finale, jer Partizan igra dobro ofanzivno i pokušaćemo da igramo onako kako nam trener kaže i da igramo svoju igru. Dobri smo u tome – kazao je Jago dos Santos.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike