Oglasila se Zvezda: Crveno-beli imaju poruku za svoje navijače pred utakmicu sa Partizanom

13.05.2024

10:48

0

Zvanično saopštenje kluba sa Malog Kalemegdana

Oglasila se Zvezda: Crveno-beli imaju poruku za svoje navijače pred utakmicu sa Partizanom
Copyright MN Press

Košarkaši Crvene zvezde večeras dočekuju Partizan u prvom meču finalne serije plej-ofa AdmiralBet ABA lige. Utakmica je u dvorani "Aleksandar Nikolić" zakazana je za 20.30, a klub sa Malog Kalemegdana pozvao je svoje navijače da navijaju sportski, ne nasedaju na provokacije i da nikoga ne vređaju.

MN Press
 

- Crvena zvezda će zajedničkim snagama sa svim službama bezbednosti učiniti sve da utakmica protekne u najboljem redu. Klub još jednom poziva sve svoje navijače da u ponedeljak ispune dvoranu do poslednjeg mesta, pomognu ekipi da u sportskom ambijentu uz fer, korektno i sportsko navijanje, dođe do važne pobede na startu finalne serije - navodi se u saopštenju i dodaje:

- Zvezda još jednom apeluje na sve naše zvezdaše koji će se u ponedeljak naći u hali "Aleksandar Nikolić" da ne nasedaju na bilo kakve provokacije, ne bacaju ništa na teren, ne vređaju nikoga i ambijentom za koji ne sumnjamo da će biti "vetar u leđa" pomognu našem timu da dođe do vrlo važne pobede.

Crveno-beli će biti domaćini i u sredu od 19.30. Podsetimo, šampion AdmiralBet ABA lige biće ekipa koja prva stigne do tri pobede.

Bonus video

 

 

 

 

 

 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike