Jokić je spreman na pravi pakao: Očekujem najtežu utakmicu u našim životima!

13.05.2024

09:19

0

Drama se nastavlja

Jokić je spreman na pravi pakao: Očekujem najtežu utakmicu u našim životima!
Copyright Profimedia

Košarkaši Denver Nagetsa još jednom su pokazali zbog čega su šampioni NBA lige. Naime, Nikola Jokić i družina iz Kolorada ponovo su napravili brejk u polufinalnoj seriji Zapadne konferecnije savladavši Minesota Timbervulvse sa 115:107.  Upravo je srpski as analizirao trijumf koji je doneo izjednačenje od 2:2.

- Mislim da je fizikalnost najveća razlika u odnosu na prve dve utakmice, pariramo im u tom smislu, čak ih i nadmašujemo. Igramo malo pametnije. Mislim da nemamo toliko izgubljenih lopti, ne dajemo im mogućnost da trče i da daju lake poene, odbrana nam je veoma dobra. To je to, verovatno - rekao je Jokić i dodao:

- Mislim da smo vodili sve vreme, od prve četvrtine. Kontrolisali smo utakmicu, bio je važan period krajem druge četvrtine, 8:0 za 25 sekundi, došli od +7 do +15, tada smo preuzeli kontrolu. Lakše je igrati kada vodiš. Priveli smo kraju, peta je u Denveru, pokušaćemo da odbranimo domaći teren.

 

 

Na pitanje da li je „momentum“ sada na strani Nagetsa, srpski košarkaš odgovara:

- I da i ne, znamo da još ništa nismo uradili. Znamo da će peta utakmica biti najteža utakmica u našim životima, tako ćemo se i spremiti. Čak i pre početka serije, mislio sam da će biti interesatna serija. U prve dve utakmice su nas ubrzali, nismo igrali svoju igru, a sada smo povratili svoj ritam - istakao je popularni Džoker.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike