Luka se sukobio sa navijačem, pa usledile uvrede cele hale: Novinarima kratko rekao šta to jedan odrastao čovek ne može da radi (VIDEO)

10.05.2024

10:01

0

Autor: A. S.

Dončić ne dopušta na sebe

Luka se sukobio sa navijačem, pa usledile uvrede cele hale: Novinarima kratko rekao šta to jedan odrastao čovek ne može da radi (VIDEO)
Luka u razgovoru sa navijačem - Copyright Printscreen/Twitter/ClutchPoints

Luka Dončić je obeležio drugi meč Dalasa i Oklahome i bio najzaslužniji za brejk i izjednačenje, u polufinalu plej-ofa NBA lige.

Međutim, nije sve tokom meča bilo lepo i idilično i nažalost, nije se sve ticalo samo košarke.

Slovenac se u finišu meča sukobio sa jednim od navijača domaćeg tima, koji je sedeo u prvim redovima, a bilo je jasno da mu je nešto dobacio. Luka je prišao pre jednog tajm-auta i razmenio nekoliko reči sa njim. Srećom, sve se na tome završilo, a nakon meča je, na konferenciji za medije, objasnio o čemu se radi.

 

 

- Jedan čovek pored terena pominjao mi je porodicu, ne sviđa mi se to čoveče. Jedan odrastao čovek to ne može da radi. Nisam ja uradio ništa, samo sam hteo da mu vratim. Ludo je to što odrastao čovek udara na moju porodicu - rekao je Luka na konferenciji.

A Luku je potom, nakon pomenutog tajm-auta, dočekalo i pogrdno skandiranje po povratku na teren, ali to nije uticalo na njegovu koncentraciju i igru. Rešio je ovaj meč i rako uzvratio navijačima Oklahome.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike