Bivši šampion tvrdi da Jokić ne bi bio MVP da su ovo videli tokom sezone! Amerima baš teško da prihvate dominaciju Srbina! (VIDEO)

10.05.2024

08:37

0

Autor: A. S.

Sramota...

Bivši šampion tvrdi da Jokić ne bi bio MVP da su ovo videli tokom sezone! Amerima baš teško da prihvate dominaciju Srbina! (VIDEO)
Pol Pirs - Copyright printscreen/twitter/undisputed

Nikola Jokić je juče dobio treće MVP priznanje u svojoj NBA karijeri i tako došao u sam vrh istorijske liste dobitnika.

I dok ima onih koji smatraju da je Somborac morao da dobije nagradu i na kraju prošle sezone, pa da se sada govori o četvrtoj u nizu, ima i onih koji smatraju da je opet načinjena nepravda, ali ovog puta prema košarkašu Oklahome Šaju Gildžeus Aleksanderu.

Legendarni Pol Pirs smatra da nije uredu što je Jokić dobio novu nagradu i da je ovog puta Kanađanin oštećen.

- Ono što je Džoker uradio tokom regularne sezone je MVP, od vrha do dna. Brojke neće lagati. Da li Šaj ima agrument? Apsolutno - rekao je Pirs, pa dodao da veruje da bi Gildžeus Aleksander dobio nagradu da je više njegovih utakmica prenošeno na nacionalnoj televiziji.

 

 

- Mislim da jednostavno nismo bili spremni da to damo Šaju upravo sada, jer nije dobio mnogo nacionalne pažnje. Nisu dobili mnogo utakmica na nacionalnim televizijama. Da je imao makar 20 mečeva, dobio bi MVP nagradu. Mnogi ljudi nisu na kraju sezone ni znali da je Oklahoma nosilac broj jedan na Zapadu.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike