Evo šta Jokića motiviše nakon ovakvih poraza: Možda pobede? (VIDEO)

07.05.2024

08:25

0

Autor: A. S.

"Nadam se da ćemo se boriti i da ćemo vratiti brejk"

Evo šta Jokića motiviše nakon ovakvih poraza: Možda pobede? (VIDEO)
Nikola Jokić - Copyright Printscreen/Youtube/Denver Nuggets

Denver Nagetsi su doživeli iznenadni poraz i u drugom meču plej-ofa NBA lige od ekipe Minesote, pa je pred selidbu serije, aktuelni šampion u nezavidnoj situaciji.

Falio je Nagetsima igrač koji će se priključiti Nikoli Jokiću i pomoći u ključnim momentima. Nije Srbin bio nadmoćan kao što ume, meč je završio dabl-dablom, 16 poena i isto toliko skokova, ali je Džamal Marej ponovo bio loš.

Posle duela, Jokić je na konferenciji odgovarao na pitanje novinara, a jedno od njih bilo je i šta ga motiviše u ovoj situaciji.

- To je dobro pitanje, prijatelju! Možda pobede? Da, mislim da je to odgovor - rekao je Jokić na početku razgovora, pa pohvalio rivala:

- Cele sezone igraju dobro, pogotovo odbranu. Čitava petorka je agresivna, znaju šta rade. Zato je teško pogoditi protiv njih. Nadam se da ćemo se boriti i da ćemo vratiti brejk.

A potom je usledilo i pitanje na srpskom.

- Teška utakmica za nas, ne mogu da kažem da su nas iznenadili jer nisu radili ništa novo. Cele sezone su takvi. Nismo mogli da pronađemo lake šuteve, dok oni jesu i pogađali su. Mi smo šutirali samo 34 odsto. Njihova odbrana i taj tim kako su napravljeni, gde su svi dugački i mogu da preuzimaju u odbrani...

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike