Jokić je najbolji na svetu, igrati protiv njega je zabavno! Edvards naneo težak poraz Denveru, a nakon meča samo o njima priča!

05.05.2024

10:51

0

Autor: A. S.

Amerikanac zna da ceni rivala

Jokić je najbolji na svetu, igrati protiv njega je zabavno! Edvards naneo težak poraz Denveru, a nakon meča samo o njima priča!
Entoni Edvards - Copyright Tanjug/AP Photo/David Zalubowski

Košarkaši Minesota Timbervulvsa slavili su u prvom meču plej-of serije druge runde protiv Denver Nagetsa sa 106:99, a meč je obeležila sjajna partija Entonija Edvardsa.

Bek Minesote je meč završio sa 43 poena, a posle duela je na konferenciji za medije skromno govorio o svojoj partiji i u prvi plan istakao rivala - Nikolu Jokića.

Edvards je između ostalog naveo da je Jokić najbolji igrač na svetu.

- Igrati protiv najboljeg igrača na svetu je zabavno. Igrati protiv najboljeg tima na svetu, uvek je zabavno. Kao što sam rekao, imaju sjajnog trenera, disciplinovani si, neće pobediti sami sebe... - rekao je Edvards, a potom se dotakao svog tima:

- Naš stručni štab je takođe odradio sjajan plan utakmice kroz ova tri, četiri dana. Oni, ali i ceo tim, nije sve do mene, više je do tima. Oni su mi dali samopouzdanje.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike