Lebron je sam od Jokića stvorio nepobedivu zver! Somborac mu jedan potez nije zaboravio!

27.04.2024

09:21

0

Autor: A. S.

Zato je tako i ubedljiv u međusobnim duelima

Lebron je sam od Jokića stvorio nepobedivu zver! Somborac mu jedan potez nije zaboravio!
Jokić i Lebron - Copyright Profimedia

Upisali su Denver Nagetsi tri pobede u isto toliko duela plej-of serije sa Los Anđeles Lejkersima, i sada su na samo jedan trijumf od druge runde takmičenja. Takođe, tako su Nagetsi nastavili i pobednički niz nad ekipom iz Los Anđelesa, a mnogi su u ubedljivim partijama Nikole Jokića uvideli i dobar razlog za to.

Naime, aktueni šampioni su stigli do 11. pobede u nizu nad Lejkersima, a društvenim mrežama kruži interesantan podsetnik na situaciju koja je prethodila.

Navijači koji temeljno prate NBA ligu, setili su se Ol star vikenda iz februara 2023. godine, kada je Lebron, kao kapiten tima birao ekipu i kao poslednjeg izabrao Nikolu. Odnosno, bio je tu i Lauri Markanen, ali je Jokić ustao sa stolice, a kasnije je i objasnio ovaj potez.

 

 

- Mislio sam da sam poslednji i zato sam ustao. Osećao sam se bez veze, nisam znao da je Markanen tu. Izvinjavam se - rekao je tada Jokić i istakao da Lebronu ništa ne zamera jer bi "i sam sebe poslednjeg izabrao jer nije stvoren za Ol-star". 

Pre Nikole, Lebron je izabrao Embida, Irvinga i Dončića, a navijači smatraju da tu situaciju ipak nije zaboravio i da ona i danas predstavlja veliki motiv.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike