Amerikanac nije želeo u Beograd: Dvostruki šampion Evrope odbio Crvenu zvezdu

24.04.2024

18:49

0

Zbog supruge ostao u Istanbulu

Amerikanac nije želeo u Beograd: Dvostruki šampion Evrope odbio Crvenu zvezdu
Branko Lazić i Nemanja Nedović - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Američki krilni centar Kris Singlton imao je na stolu ponudu Crvene zvezde. Bilo je to na leto 2022. godine, ali do saradnje sa timom sa Malog Kalemegdana nije došlo. Ubrzo nakon te odluke, bivši NBA igrač se vratio u Efes sa kojim je dva puta osvojio Evroligu.

Profimedia
Kris Singlton

- Bilo je razgovora sa Crvenom zvezdom i sa još nekoliko timova. Razlog zašto nisam potpisao je jednostavan. Ja sam porodično orijentisana osoba i mislim da sam zaslužio to da mogu da odbijem privremene poslove. Ne postoji pritisak oko novca - rekao je Singlton u razgovoru za "Basketball Sphere" i potom obrazložio svoju odluku:

- Moja supruga je bila trudna i hteo sam da se postaram da budem tu za nju. To je razlog zašto nisam došao u Crvenu zvezdu na početku te godine. Imao sam dosta poziva, ali sam ih odbijao. Kada sam se postarao da je sve u redu oko moje supruge onda sam se vratio u Anadolu Efes pri kraju sezone.

Kris Singlton trenutno igra u Dohi za Al Arabi, a tokom karijere je bio član Vašingtona, Đangsua, Oklahome, Lokomotive, Panatinaikosa i Barselone.

 

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike