Nema ništa od Zidana u Bajernu, kandidat je bivši trener Mančester junajteda: Kontaktirali su me, ali nema razloga da razmišljam o njima!

24.04.2024

17:47

0

Autor: G. F.

Ralf Rangnik poručio da je više nego zadovoljan na poziciji selektora Austrije

Nema ništa od Zidana u Bajernu, kandidat je bivši trener Mančester junajteda: Kontaktirali su me, ali nema razloga da razmišljam o njima!
Ralf Rangnik - Copyright Profimedia

Delovalo je da će čelnici Bajerna iz Minhena ubediti Zinedina Zidana da se prihvati posla, ali izgleda da od toga nema ništa.

Zbog toga su se Bavarci okrenuli ka novim solucijama, a jedna od njih je selektor Austrije Ralf Ragnik, koji je potvrdio kontakt sa slavnim klubom.

- Bajern me je kontaktirao, obavestio sam o tome Fudbalski savez Austrije (OFB). Imamo veoma dobar odnos. Moj fokus je na reprezentaciji Austrije, potpuno smo posvećeni Evropskom prvenstvu. Ovde se osećam veoma prijatno. Za sada nema razloga da razmišljam o Bajernu - rekao je Rangnik za austrijski sajt "90minuten".

 

 

Da li ovo znači da bi posle Eura mogao da počne pregovore sa Bajernom, ostalo je nedorečeno, ali je bar u ovom trenutku sigurno da neće dalje razgovarati u skorije vreme.

Rangnik (65) ima ugovor sa FS Austrije do juna 2026. godine. On je selekciju Austrije preuzeo 2022, a ranije je, između ostalih, trenirao Mančester junajted, Lajpcig, Šalke, Hofenhajm, Hanover i Štutgart.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike