Jokić ukratko objasnio zašto je MVP i kako Denver niže pobede: Sve je u veri! (VIDEO)

23.04.2024

09:25

0

Autor: A. S.

Džoker je vođa tima i na parketu i pored njega

Jokić ukratko objasnio zašto je MVP i kako Denver niže pobede: Sve je u veri! (VIDEO)
Nikola Jokić - Copyright printscreen/instagram/katywinge

Rano jutros Nikoal Jokić i Denver Nagetsi su upisali novu pobedu u prvoj rundi plej-ofa Zapadne konferencije NBA lige. Los Anđeles Lejkersi se nalaze u teškoj situaciji pred selidbu serije u Kaliforniju, a srpski centar je još jednom potvrdio da posebno motivisano igra protiv tima iz Los Anđelesa.

Nakon meča u kome je stigao do novog tripl-dabla, Jokić je prvo slavio sa meč-vinerom Džamalom Marejem, koji je pogodio za dva na 12 sekundi do kraja meča, a potom je stao pred medije i oduševio izjavom.

Jokić je istakao da veruje svojim saigračima, čak i kada poput Mareja imaju 5/19 iz igre.

- Trebalo mu je samo da dobije samopouzdanja i uspeo je. Pogodio je nekoliko lakših šuteva, a taj koji je za pobedu pogodio je hiljadu puta. Verujemo u njega, čak i kada mu ne ide - rekao je Jokić sa zaštitničkim stavom prema Kanađaninu i ostalim igračima, pa dodao:

 

 

- Kako smo uspeli? Imali smo dobre, otvorene pozicije, ali nismo pogađali. Igrali smo dobru odbranu celo drugo poluvreme, a hvala i publici koja je bila uz nas sve vreme i kad smo gubili 20 razlike. Odbrana je bila sjajna, Gordon i Kaldvel-Poup su bili sjajni, mi smo ih samo pratili.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike