Za Bogdana sezona nije završena: Kapiten Srbije razmišlja samo o Olimpijskim igrama

18.04.2024

11:20

0

Medalja u Parizu motivacija za radno leto

Za Bogdana sezona nije završena: Kapiten Srbije razmišlja samo o Olimpijskim igrama
Copyright Profimedia

Čikago Bulsi savladali su Atlanta Hokse sa 131:116 u utakmici plej-ina NBA lige. Za većinu igrača franšize iz Džordžije sezona je završena, ali ne i za Bogdana Bogdanovića. Prema rečima kapitena reprezentacije Srbije, sada je fokus na predstojećim Olimpijskim igrama u Parizu.

- Idu Olimpijske igre u Parizu, sada razmišljam o tome, treba se pripremiti za to. Još nisam pravio plan i program, večeras ću, biće duga noć  rekao je Bogdanović za "RTS".

Srbija će igrati u grupi i sa Amerikom, Južnim Sudanom i pobednikom kvalifikacionog turnira u Portoriku. Interesantno, Orlovi će sa "drim timom" odmeriti snage i u prijateljskom meču 17. jula u Abu Dabiju.

Profimedia
 

 

- Oni stalno na Olimpijske igre dolaze u najjačem sastavu, biće to dobra utakmica za nas i dobro iskustvo. Svi ti igrači u jednoj ekipi, to samo može na Olimpijskim igrama da se sastavi - dodao je Bogdan.

Bogdanović se dotakao i poraza od Bulsa.

"Loše smo igrali timski, pogotovo na kraju meča i na početku treće četvrtine. Oni su dobra ekipa, želim im svu sreću u nastavku sezone. Igrali su sa većom željom da pobede, imali su dosta ofanzivnih skokova, a mi smo izgubili previše lopti", istakao je Bogdanović.

 

Bonus video 

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam/RTS

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike