Bogdanović završio sezonu: Kapiten Srbije i Atlanta nemoćni protiv fantastičnog Vajta (VIDEO)

18.04.2024

07:19

0

Bogdan mora biti zadovoljan urađenim

Bogdanović završio sezonu: Kapiten Srbije i Atlanta nemoćni protiv fantastičnog Vajta (VIDEO)
Bogdanović i Marej - Copyright Profimedia

Čikago Bulsi savladali su Atlanta Hokse sa 131:116 u utakmici plej-ina NBA lige. Bulsi će igrati protiv Majami Hita za osmo mesto, koje vodi na Boston Seltikse, dok je franšiza iz Džordžije na čelu sa Bogdanom Bogdanovićem završila sezonu.

 

 

Mogu selektor Svetislav Pešić i Bogdan Bogdanović da budu zadovoljni sezonom, lidera srpske reprezentacije su zaobišle povrede, imao je kontinuitet i veću ulogu u Atlanti, postavio je brojne trojkaške rekorde franšize i NBA lige, ali je stao na prvom koraku doigravanja.

Vajt je dominirao u taboru Čikaga sa 42 poena, devet skokova i šest asistencija, Nikola Vučević je ubacio 24 poena uz 12 skokova i dve asistencije, Derozan ga je ispratio sa 22 poena, devet asistencija i šest skokova.

Kod Hoksa Dežonte Marej je prednjačio sa 30 poena, Kapela i Jang su dodali po 22, dok je Bogdanović upisao 21. Upisao je kapiten naše reprezentacije i pet skokova i četiri asistencije, ubacio je tri trojke iz 10 šuteva. Usput, vezao je 90. meč sa trojkom, što je sedmi najduži niz u NBA.

 

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike