Roma ima jednu brigu manje, De Rosi ostaje i sledeće sezone! Još da večeras izbace Milan iz Lige Evrope i biće ovo dan za pamćenje!

18.04.2024

11:44

0

Vlasnici kluba iz glavnog grada Italije obradovali navijače

Roma ima jednu brigu manje, De Rosi ostaje i sledeće sezone! Još da večeras izbace Milan iz Lige Evrope i biće ovo dan za pamćenje!
Danijele de Rosi - Copyright Profimedia

Vlasnici Rome Den i Rajan Fridkin saopštili su da će trener Danijele de Rosi i naredne sezone da bude na klupi rimskog fudbalskog kluba.

- Posle jučerašnjeg sastanka sa De Rosijem sa zadovoljstvom možemo da objavimo da će on biti trener Rome i po završetku ove sezone, kao i u doglednoj budućnosti - navodi se u saopštenju Dena i Rajana Fridkina.

De Rosi je imenovan za trenera Rome početkom godine. On je na klupi rimskog kluba zamenio Žozea Morinja, a ugovor sa Romom potpisao je do kraja sezone.

- De Rosi vodi klub sa poštovanjem i hrabrošću. Nastavićemo da radimo zajedno koliko god je to moguće da bi obezbedimo budućnost kakvu navijači Rome zaslužuju. Presrećni smo što sa Danijeleom gradimo dugoročan projekat. Više detalja objavićemo u narednim danima - navode vlasnici Rome.

Fudbaleri Rome se nalaze na petom mestu na tabeli Serije A sa 55 bodova. Roma će večeras na svom terenu igrati sa Milanom u revanš utakmici četvrtfinala Lige Evrope. Vučica je prošle nedelje u Milanu u prvom meču pobedila rezultatom 1:0.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike