Avramović miran pred kolo odluke u Evroligi: Ne brinem se, šta bude biće!

11.04.2024

17:22

0

Autor: A. Š.

Srpski reprezentativac izneo očekivanja pred meč sa Valensijom, kao i od okršaja Anadolu Efesa i Crvene zvezde

Avramović miran pred kolo odluke u Evroligi: Ne brinem se, šta bude biće!
Aleksa Avramović - Copyright Printscreen/24sedam

Košarkaši i navijači Partizana večeras će znati da li će duel sa Valensijom u poslednjem kolu ligaškog dela Evrolige u Areni (petak, 20.30) imati rezultatski značaj. Ukoliko Anadolu Efes savlada Crvenu zvezdu u Istanbulu, crno-beli će protiv španskog tima sutra uveče igrati samo za prestiž, ali to Aleksu Avramovića preterano ne opterećuje.

- Pratiću rezultate, normalno je da ću gledati. Šta bude biće, kako Bog bude želeo – kazao je srpski reprezentativac pa otkrio da li će možda podržavati najvećeg rivala.

- Ja sam košarkaški ljubitelj, pratiću, imam mnogo drugara u Zvezdi, ali i saigrače iz reprezentacije u drugim klubovima. Neću gledati samo tu utakmicu, gledaću sve. Ja sam potpuno normalan čovek, kao svi ostali, znate šta mislim.

Našalio se Avramović i na pitanje da li je kontaktirao sa nekim iz Zvezde uoči njihovog večerašnjeg meča u Istanbulu.

- Rekao sam Branku Laziću da igra dobru odbranu. Šalim se, nisam pričao, video sam njih nekoliko u tunelu, pričamo stalno i šalimo se, ne samo za ovu utakmicu. Imamo normalan odnos van terena tako da se ne brinem, sve je pod kontrolom.

Crno-beli u dobroj formi dočekuju Valensiju.

- Imali smo dve prethodne utakmice, protiv Zadra i Albe, koje smo odigrali na visokom nivou. Samo u tom ritmu treba da nastavimo, bili smo na tim utakmicama izuzetno skoncentrisani, igrali dobru odbranu iz koje se stvarala tranzicija i davali smo lake poene. Valensija igra fizički čvrstu košarku, promenili su trenera i biće dodatno motivisani. Igraćemo pred punom halom i to će biti dovoljan motiv nama, ali i njima, da pružimo maksimum – kazao je Aleksa Avramović.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike