Svađa dva trenera zbog Vildoze! Slavni plejmejker udario po Atamanu: Umesto što kritikuje, neka pomogne Luki

10.04.2024

11:10

0

Nije mogao da prećuti

Svađa dva trenera zbog Vildoze! Slavni plejmejker udario po Atamanu: Umesto što kritikuje, neka pomogne Luki
Copyright MN Press

Trener Panatinaikosa Ergin Ataman javno je kritikovao Luku Vildozu zbog partije protiv Kolososa u okviru grčkog šampionata.

- Tragična utakmica, tragično izdanje. Ako mislite da ste veliki i da možete da pobedite bez energije… Videli ste sada kako to izgleda. Srećom smo pobedili. Imam zamerke na račun igrača, a posebno na Vildozu. Luka ne može da ima šut 1/7 iz igre i ne može da se žali što ne igra u Evroligi - rekao je turski stručnjak nakon trijmufa od 79:74.

MN Press
Luka Vildoza u dresu Panatinaikosa

Njegova poruka naišla je na osudu njegovog kolege i selektora Argentine Pabla Priđonija. Treneru u stručnom štabu Minesote nije se naročito dopalo što je Ataman kritikovao njegovog sunarodnika, pa je stao u njegovu odbranu.

- Ataman mora da ima više poštovanja prema svojim igračima. Umesto što kritikuje, treba da im pomogne da budu bolji, a ne da ih blati po medijima - napisao je Priđoni na društvenim mrežama.

Luka Vildoza ne igra na očekivanom nivou ove sezone. U Evroligi prosečno beleži 5,7 poena za petnaest i po minuta na parketu.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike