Partizan dočekuje dužnika i "mistera MVP-a" za kraj - Obradović želi dobru utakmicu

07.04.2024

13:50

0

Autor: P.K.

Svesni su vrlo crno-beli ko im dolazi

Partizan dočekuje dužnika i "mistera MVP-a" za kraj - Obradović želi dobru utakmicu
Željko Obradović - Copyright MN Press

Partizan u ponedeljak zatvara ligaški deo takmičenja u AdmiralBet ABA ligi, a rival je dužnik iz ove sezone – Zadar.

Utakmica nema takmičarski značaj ni za jedne ni za druge, što je prilika da rivali odigraju rasterećeno, koliko se to može. A ovo je i prilika da beogradska publika dočeka "gospodina MVP-a" – Luku Božića.

Željko Obradović, kao i uvek, traži pobedu i najbolju moguću igru:

- Igramo protiv tima koji je odigrao izvanrednu utakmicu protiv nas u prvom delu prvenstva. Treba da nađemo motive, bez obzira na to što se već zna pozicija na tabeli, da odigramo dobru utakmicu u ovom delu takmičenja i da krenemo praktično da se spremamo za plej-of.

Aleksa Avramović je vrlo svestan s kim Partizan igra:

- Zadar je ekipa koja nas je porazila u prvom delu sezone. Imaju sjajan tim, roster igrača približne visine, slične građe i konstitucije. Igraju dobru košarku predvođeni najkorisnijim igračem lige Lukom Božićem koji igra stvarno odlično. Imaju još igrače poput Drežnjaka, Ramljaka, Lakića, Mazalina, Žganeca koji igraju veoma dobro. Mi znamo da moramo pred našom publikom taj regularni deo takmičenja da zatvorimo pobedom, iako je rezultatski nebitna utakmica i za nas i za njih. Idemo puni motivacije, jer znamo da nas posle toga očekuje teška utakmica protiv Valensije gde znamo da moramo da pobedimo i nadam se da ćemo na kraju ove nedelje izaći sa dve pobede.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike