Saobraćajka prvog čoveka italijanske košarke, survao se niz liticu! Ima silne prelome i ranu na glavi, čekaju se detaljni izveštaji lekara!

06.04.2024

23:46

0

Autor: G. F.

Đani Petruči u kolima bio sa suprugom koja je takođe završila u bolnici

Saobraćajka prvog čoveka italijanske košarke, survao se niz liticu! Ima silne prelome i ranu na glavi, čekaju se detaljni izveštaji lekara!
Đani Petruči - Copyright Profimedia

Uznemirujuće vesti potresle su italijansku i evropsku košarku.

Prvi čovek tamošnjeg Saveza Đani Petruči imao je tešku saobraćajnu nesreću i nalazi se u bolnici.

Poslednje informacije govore da Petruči ima nekoliko preloma, povrede rebara u ranu na glavi, ali i da se čekaju detaljni izveštaji lekara.

 

 

Kako se može pročitati u italijanskim medijima Petruči je sleteo sa puta i survao se niz liticu sa sedam, osam metara visine, odakle je, zajedno sa suprugom prebačen u bolnicu San Kamilo u Rimu.

Navodi se da je supruga prošla samo sa modricama, ali će sve biti daleko jasnije kada budu završeni svi pregledi i testovi na oboje povređenih u teškoj saobraćajnoj nesreći.

Oglasio se i Košarkaški savez Italije sa prilično umirujućim informacijama.

 

 

Nakon vesti objavljene u štampi u vezi sa saobraćajnom nesrećom koja se dogodila saveznom predsedniku Đovaniju Petručiju , Košarkaški savez Italije saopštava da je predsednik trenutno hospitalizovan u bolnici San Kamilo u Rimu, nije životno ugrožen i da je svestan . Zadobio je nekoliko preloma, ali njegovo stanje nije ozbiljno i zadržan je na opservaciji radi daljih kontrola.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike