Popović delio savete Jokiću! Nikola zbog taktike morao da zakucava, Srbin objasnio šta je promenio u svojoj igri zbog Vembanjame (VIDEO)

03.04.2024

08:19

0

Prijateljski razgovor dva velikana nakon sjajnog duela u Koloradu

Popović delio savete Jokiću! Nikola zbog taktike morao da zakucava, Srbin objasnio šta je promenio u svojoj igri zbog Vembanjame (VIDEO)
Copyright Twitter printscreen/@ohnohedidnt24

Denver Nagetsi pobedili su San Antonio Sparse sa 110:105 u svojoj Bol areni. Nikola Jokić ubacio je čak 42 poena franšizi iz Teksasa i tako postao treći strelac u istoriji svoje ekipe prestigavši Karmela Entonija. Odmah nakon utakmice, Džoker je razmenio nekoliko rečenica sa legendarnim trenerom Gregom Popovićem, a potom je u razgovoru sa Vikom Lombardijem analizirao svoju partiju i sam meč.

 

 

Imao si dug razgovor sa Gregom Popovićem. Koliko poštuješ njega i njegov tim i koliko žestoko igraju?

- Da, uvek je tako. Uvek je teško igrati protiv tog tima. Oni stvarno znaju šta treba da rade, stvarno su dobro pripremljeni i igraju jako. Skrinovi, katovi, skokovi, sve što rade... Igraju baš čvrsto.

Imali ste tri zakucavanja u prvoj četvrtini i smejali ste se posle trećeg.

- Moraš da zakucavaš kada te juri Vembanjama. Napravio je šest, sedam blokada protiv mene, ali dobili smo utakmicu, tako da je to dobra stvar.

 

 

Želim da vam čestitam. Vratili ste se na prvo mesto. Oklahoma je izgubila. Koliko će vam biti važno da zadržite to prvo mesto?

- Mislim, samo da budemo zdravi, samo da igramo košarku koju želimo da igramo. Prvi nosilac... Imamo prednost domaćeg terena. To je najvažnije. Da igramo pred ovom publikom i uvek nam daju energiju. Uvek je zadovoljstvo igrati pred njima.

 

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike