Na Zvezdu hrabro i pametno! Trener Mege želi da njegov tim iskoristi svaku priliku koja se ukaže!

24.03.2024

18:56

0

Autor: G. F.

Duel u Areni zatvara 24. kolo AdmiralBet ABA lige, Barać zna kako stoje stvari

Na Zvezdu hrabro i pametno! Trener Mege želi da njegov tim iskoristi svaku priliku koja se ukaže!
Marko Barać - Copyright MN Press

Košarkaši Mege posle četiri vezane pobede u 24. kolu ABA lige gostuju ekipi Crvene zvezde (ponedeljak, 19.00) u poslednjem meču 24. kola AdmiralBet ABA lige.

Jasno je da je domaćin apsolutni favorit, to govori i činjenica da crveno-beli imaju samo tri poraza u dosadašnjem delu takmičenja, ali to ne znači da će gosti u Arenu doći "sa belom zastavicom".

 

 

Trener Mege Marko Barać izneo je svoja očekivanja pred duel sa liderom na tabeli regionalnog takmičenja:

- Očekuje nas utakmica protiv tima koji je ubedljivo prvi na tabeli ABA lige. To dovoljno govori o njihovom kvalitetu, iskustvu i motivaciji kada je ovo takmičenje u pitanju. Povratak iz povrede Teodosića ima veoma pozitivan uticaj na njihovu igru i sigurno je da su veliki favoriti u ovoj utakmici. Mi želimo da odigramo dobro, hrabro i pametno i da budemo spremni da iskoristimo svaku priliku koja se eventualno ukaže - rekao je Barać.

Prvotimac Mege Nikola Đurišić ističe da njemu i saigračima motiva neće nedostajati:

- Uvek je veliki motiv igrati protiv Crvene zvezde. Imamo dobre utakmice iza nas i želimo da nastavimo u tom smeru i u ponedeljak u Areni. Potrebno je da budemo hrabri i koncentrisani od samog početka utakmice i da damo sve od sebe da prikažemo našu najbolju igru - dodao je Đurišić.

Mega posle 23 runde ima učinak 13:10 i zauzima šesto mesto na tabeli, dok Crvena zvezda sedi na čelnoj poziciji, uz učinak 20:3.

U prvom delu sezone, izabranici Marka Baraća su pružili odličan otpor srpskom predstavniku u Evroligi, ali su u poslednjim minutima pretrpeli poraz 88:98.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike