Zvezda protiv Mege overava prednost domaćeg terena u plej-ofu AdmiralBet ABA lige: Put do pobede neće biti lak!

24.03.2024

16:50

0

Crveno-beli u beogradskoj Areni imaju priliku da osiguraju veliku prednost u doigravanju za regionalni tron

Zvezda protiv Mege overava prednost domaćeg terena u plej-ofu AdmiralBet ABA lige: Put do pobede neće biti lak!
Janis Sferopulos i Dalibor Ilić - Copyright MN Press

Trener košarkaša Crvene zvezde Janis Sferopulos izjavio je da crveno-beli moraju da budu skoncentrisani i fokusirani i da se drže svog plana igre svih 40 minuta na predstojećem meču AdmiralBet ABA lige sa Megom.

Košarkaši Crvene zvezde dočekaće u ponedeljak od 20 sati u Areni izabranike Marka Baraća u 24. kolu regionalne lige, a ukoliko ostvare očekivani trijumf i matematički će obezbediti prvo mesto na kraju ligaškog dela sezone i prednost domaćeg terena u doigravanju za jadranski tron.

- Očekuje nas utakmica protiv vrlo mladog i talentovanog tima, koji svoje mečeve igra sa puno entuzijazma i energije. Mi želimo da nametnemo naš ritam i da igramo utakmicu na naš način, ne dajući rivalu previše prilika koje želi. Ono što uvek ponovim, moramo da budemo skoncentrisani, fokusirani i da se držimo našeg plana igre svih 40 minuta kao u prethodnim mečevima - rekao je Sferopulos, prenosi zvanični sajt kluba.

Crvena zvezda je u prvom delu sezone u ABA ligi pobedila Megu rezultatom 98:88.

- Pred nama je veoma važna utakmica, koja nam u slučaju povoljnog ishoda daje prednost domaćeg terena u doigravanju. Međutim, put do pobede neće biti lak, znamo dobro tim Mege, igraju dobro, imaju mnogo talenta i želje za dokazivanjem. Imaju kvalitet, moraćemo da odigramo čvrsto, pametno i da se držimo dogovora iz svlačionice - rekao je košarkaš Crvene zvezde Dalibor Ilić i dodao:

- U dobrom smo ritmu i pored svih problema sa povredama. Želimo da nastavimo sa pobedama. Pozivam naše navijače da dođu, pruže nam podršku i pomognu da dođemo do važnog trijumfa – istakao je Dalibor Ilić.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike