Dobriću se pomešale emocije zbog Zvezde! Pričao je i o Teodosiću, Delijama, ali i Durentu!

22.03.2024

22:23

0

Autor: M. N.

- Znali smo da je Zvezda kvalitetna, i da im pobeda ne znači ništa, ali i da se neće predati - dodao je bivši igrač crveno-belih

Dobriću se pomešale emocije zbog Zvezde! Pričao je i o Teodosiću, Delijama, ali i Durentu!
Copyright Printscreen/TV 24sedam

Virtus je izgubio od Crvene zvezde, ali će Ognjen Dobrić sigurno zapamtiti ovu utakmicu. Nekadašnji košarkaš beogradskog, a sada bolonjskog kluba je na početku meča u "Areni" dobio prigodan poklon.

- Pomešane su mi emocije. Igrao sam već protiv Zvezde u Bolonji, ali ovo je drugačije, pred Delijama u Areni, i prvo put protiv Zvezde... Bilo mi je čudno. Vratio se film i bilo je mnogo lepi sećanja.

Prišao sam i navijačima, morao sam da ih pozdravim. Bio sam dugo deo toga. Mislim da je to i normalno - kazao je popularni Šegi, a onda nastavio o utakmici u kojoj je imao skroman učinak od samo dva poena.

- Igrali smo korektno u prvom poluvremenu, ali u drugom potpuno drugo lice. Što smo pričali, nismo uradili. Znali smo da je Zvezda kvalitetna, i da im pobeda ne znači ništa, ali i da se neće predati. Niko ne želi da odradi, već da pobedi, a mi možda nismo shvatili ozbiljno. Pokazali su da imaju kvalitet i da su mogli da budu među deset ekipa. To je moje mišljenje...

Bilo je priče i o padu u formi Virtusa...

- Totalno drugačije lice u prvom i drugom delu sezone. Bilo je povreda, stao je šut, ali to mora da se hebndluje. Moramo da se vratimo na put, i videćemo da li ćemo da uspemo, ali nas jedna pobeda vodi među deset. Utakmica po utakmica.

Dobrić nije imao sreće da zaigra sa Teodosićem...

- Nisam igrao ni u reprezentaciji. Bili smo na pripremama, ali nismo igrali. Teo je... Šta pričati o njemu. On samo može da unapredi igrača, samo ga treba pratiti. On zna kako se igra. Imam još jednu sezonu ugovora, tako da ko zna možda jednom i zaigramo zajedno.

Pričalo se i o grupi na Olmpijskim igrama u Parizu. Žrebom je odlučeno da budemo sa Amerikancima, Južnim Sudanom i kvalifikantom.

- Pa, videćemo sa kojom će ekipom da dođu... Šalim se, možda kada se pogleda šira slika bolje što smo sa njima u grupi, što ih izbegavamo u četvrtfinalu. Treba videti ko će se odazvati, ko će biti deo ekipe, povrede imaju svoj udeo - rekao je Dobrić.

Nedavno je Kevin Durant izjavio da će pobediti Srbiju sa 50 poena razlike, a Dobrić je imao jasan odgovor na to.

- Pokušaćemo da ne bude 50, da bude bar egal - zaključio je Dobrić.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike