Mitrović nasmejan posle pobede! Stvarno smo uživali, a skandiranje navijača oba tima pokazuje koliko je Teo veliki (VIDEO)

22.03.2024

21:50

0

Autor: M. N.

Crveno-beli prekinuli niz poraza

Mitrović nasmejan posle pobede! Stvarno smo uživali, a skandiranje navijača oba tima pokazuje koliko je Teo veliki (VIDEO)
Copyright Printscreen/24sedamTV

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su Virtus i tako upisali trijumf posle čak šest uzastopnih poraza u elitnom takmičenju. Luka Mitrović je doprineo sa 10 poena i pet skokova. Posle meča u Areni, porazgovarao je i sa novinarima.

- Definitivno nam je trebala jedna ovakva utakmica (posle šest poraza), bez obzira na naš plasman na tabeli i izgubljene šanse za plasman u plej-in. Nije lako posle toliko poraza, a neki su bili pred našim navijačima. Za nastavak u svim takmičenjima je bitan dobar završetak u Evroligi, kako treba - kazao je Mitrović.

Koliko su vas podigli navijači?

- Nije prvi put, tokom moje karijere. Na nekim utakmicama koje počinju tiho bez rezultatskog značaja, poseta nije baš velika, ali se završi ovako lepim slikama. Tako je ponekad u sportu i životu. Nekad morate da uživate u momentima. I mi smo večeras uživali, bez obzira na stanje na tabeli. Mi na parketu, a nadam se i da je publika.

Na kraju ste i sa navijačima pevali "Teo, Teo..."

- Teo je to zaslužio, i mislim da je prvi igrač koji je dobio ovacije navijača oba tima (igrao i za Virtus prim. aut). To dovoljno govori o njemu. Njegovoj veličini - dodao je Mitrović i rekao da nije bilo mnogo vremena za druženje sa Ognjenom Dobrićem koji sada nosi dres Virtusa.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike