Partizanov poraz od Reala za Kaminskog ništa ne menja: Imamo još tri utakmice, ako ih dobijemo ne moramo da brinemo!

22.03.2024

00:12

0

Centar jadranskog vladara odigrao je možda i najbolji meč otkako je stigao među crno-bele

Partizanov poraz od Reala za Kaminskog ništa ne menja: Imamo još tri utakmice, ako ih dobijemo ne moramo da brinemo!
Frenk Kaminski - Copyright MN Press

Da je Partizan večeras uspeo da iznenadi madridski Real, po prikazanom na terenu bez dileme bi najzaslužniji bio Frenk Kaminski.

Iskusni centar odigrao je protiv „kralja“ možda i najbolji meč otkako je zadužio opremu regionalnog šampiona, kojeg u preostala tri kola ligaškog dela sezone očekuje grčevita borba za mesto koje vodi plej-in.

- Rekao sam u svlačionici da imamo još tri utakmice i ako ih dobijemo, ne moramo da brinemo o nekom drugom scenariju. Moramo da uradimo sve što je do nas – kazao je Kaminski posle meča, uz kratak osvrt na njega.

- Ima puno dobrih stvari koje možemo da uzmemo iz ove utakmice. Pustili smo ih u trećoj četvrtini da odu na 10-12 razlike, a oni su dobar tim, imaju odlične igrače. Napravili su tu razliku i uspeli da je održe. Borili smo se jako, igrali dobro.

Osvrnuo se Kaminski i na fantastičnu podršku Grobara.

- Naši navijači su neverovatni, pokazuju to na svakoj utakmici, nikada nisam video tako nešto u celoj karijeri. Oni ljubav i podršku pokazuju i kada izgubimo, sjajno je videti takvu podršku. Znam da će biti uz nas i u naredne dve utakmice kod kuće – rekao je Frenk Kaminski.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Mozzart sport

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike