Darko Miličić otkrio zašto karijeru nije završio u Crvenoj zvezdi! Zamisli, igram i nabodem nekog?

14.03.2024

09:36

0

Autor: A. S.

Uvek je bio drugačiji

Darko Miličić otkrio zašto karijeru nije završio u Crvenoj zvezdi! Zamisli, igram i nabodem nekog?
Darko Miličić - Copyright Printscreen/YouTube/Jao Mile podcast

Čuveni Darko Miličić predstavlja veoma interesantnog sagovornika, kako domaćim medijima, tako i inostranim, a njegove košarkaške priče podjednako su interesantni novom životu koji sada vodi, po okončanju karijere.

U NBA ligi je proveo od 2003. do 2012. godine, ali nikada do kraja nije pokazao svoj potencijal. Kada je bio na zalasku karijere, iz Crvene zvezde, čiji je veran navijač, želeli su ga i na terenu, a do sada nije bilo poznato zašto ih je odbio.

- Ja sam bio u ozbiljnoj svađi sa košarkom. Jeste me srce povuklo, ali sam bio sam sa sobom u totalnom haosu. To je stadijum karijere gde sam izgledao pogubljen, nisam znao na koji koš napadam. Kad ceo život varaš, to dođe na naplatu. Ne znam koliko je koš udaljen od mene. Glumiš mangupa, varaš, pa po ušima - kazao je Miličić prilikom gostovanja u podkastu Jao Mile i dodao:

- Kad je došla priča oko Zvezde, bilo je kasno. Nisam bio spreman da dođem u klub koji volim u takvom stanju. Da li sam mogao da se vratim uz pomoć atmosfere, ne znam. Ali nisam bio spreman da rizikujem i kvarim ljubav prema Zvezdi i odnos sa ljudima jer sam neozbiljan. Nije to više taj Darko, ta košarka. Kamena s ramena. Pitanje je i kako bi me to ludilo povuklo. Znam kakav sam na tribinama i kako me radi, zamisli kad igram da nabodem nekog, uletim na tribine i vičem "idemo". Bolje ovako.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike