Miličić otkrio zašto nije uspeo u NBA ligi! Možda bih proigrao da me ćale nije vukao da gledam motorne testere! (VIDEO)

13.03.2024

08:29

0

Autor: A. S.

Veliki potencijal, koji je mogao mnogo, a učinio baš malo

Miličić otkrio zašto nije uspeo u NBA ligi! Možda bih proigrao da me ćale nije vukao da gledam motorne testere! (VIDEO)
Copyright printscreen/instagram/jao mile

Jedan od sportskih podkasta koji je u Srbiji jako brzo postao popularan "Jao Mile", proslavio je 100. epizodu, a tom prilikom je autor emisije, bivši košarkaš Mile Ilić, rešio da ugosti verovatno jedno od najzvučnijih imena do sada - Darka Miličića.

Nekadašnji saigrači i veliki prijatelji srdačno su razgovarali i delili anegdote, a Miličić je podsetio na svoj veliki potencijal i zašto nije napravio karijeru kakvu su mu predviđali.

Darko je na NBA draftu 2003. godine bio drugi pik, što je definitivno najveći uspeh za jednog košarkaša sa ovih prostora. Birao ga je Detroit, pa je sa njima naredne sezone slavio šampionsku titulu. Međutim, nikada nije dostigao ni delić onoga što su mu predviđali, menjao je klubove, imao malu minutažu, ali nije mario.

Godinama kasnije, iz nekog drugog ugla, pogled na situaciju mu je prilično drugačiji, o čemu se ne libi da govori, pa je sada podelio  jednu priču iz Pistonsa, kada je njegov otac Milorad razgovarao sa čuvenim Džoom Dumarsom. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @jaomile_podcast

 

- Pita me da li tata priča engleski, objasnim da ne priča. Ovaj priča 20 minuta, ja prevodim Mićko kaže 'okej', šta bre okej brate, šta čoveku da odgovorim. Kao on sve njega razume, samo ne zna da mu odgovori. Nikad nije hteo da prizna da ne zna engleski - rekao je Miličić, pa dodao:

- Možda bih proigrao da me ćale nije vukao u 'Home depot' svaki drugi dan da gleda motorne testere. Brale moj, on dođe, dosadno mu, sedi škrguće zubimima i viče 'Šta vi radite u ovoj Americi, ovo je propast, dosadno'. Ćale, šta treba, vodi me u home depot, onda gledamo motorke po tri-četiri sata. Umesto da odmaram, ja šetam tamo sa njim - sa osmehom je ispričao Darko.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike