Zvezda očekuje pomoć navijača i protiv Makabija, Sferopulos ističe važnost meča! Teo, Topić i Tompkins i dalje na pauzi!

13.03.2024

13:55

0

Autor: A. S.

Neće biti lako, ali je cilj jasan

Zvezda očekuje pomoć navijača i protiv Makabija, Sferopulos ističe važnost meča! Teo, Topić i Tompkins i dalje na pauzi!
Janis Sferopulos - Copyright MN Press

Košarkaši Crvene zvezde u četvrtak od 19 sati dočekuju ekipu Makabija iz Tel Aviva u meču 29. kola Evrolige.

Pred taj susret, crveno-beli imaju stare probleme - neće igrati još uvek roviti Miloš Teodosić, Nikola Topić, ali ni Trej Tompkins.

Trener Zvezde Janis Sferopulos navodi da je svaki susret izuzetno važan, iako je pozicija loša, odnosno minimalne su šanse da će se plasirati u plej-in.

- Igramo protiv snažnog tima, koji može da igra u sjajnom ofanzivnom ritmu. Znamo da moramo da budemo dobri u defanzivi. Imaju dosta igrača koji mogu da nam naprave problem i zato moramo da budemo generalno dobri na svakoj poziciji, individualno i kao tim, da zaustavimo njihovu napadačku igru. Moramo da budemo pametni u napadu, da budemo spremni da uradimo šta treba u odbrani. Moramo sve vreme da budemo koncentrisani, da čitamo njihovu igru i igramo na pravi način. Očekujem pomoć navijača - rekao je Sferopulos i dodao:

- Znamo da nismo u dobroj poziciji na tabeli, ali svaka utakmica u Evroligi je važna. Želimo da nas navijači podrže za sledeći meč.

 

Standings provided by Sofascore

 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike