Vasa Micić otvoreno o svemu: O promeni kluba, igranju na Olimpijadi i odnosu sa Karijem!

28.02.2024

12:00

0

Košarkaš Šarlota nije baš blistao u porazu Hornetsa od Milvokija

Vasa Micić otvoreno o svemu: O promeni kluba, igranju na Olimpijadi i odnosu sa Karijem!
Vasa Micić - Copyright Profimedia

Košarkaši Šarlota izgubili su od Milvokija sa 123:85, a u bledo izdanje Hornetsa utopio se i Vasa Micić, koji je meč završio sa samo dva poena, uz katastrofalan procenat šuta.

Srpski reprezentativac je svestan toga da je Šarlot odigrao lošu utakmicu, napominjući da nije zadovoljan ni svojom igrom.

- Ovo nije baš najsjajnije, ali dosta je težak ritam. Igrali smo sa ekipom koja je organizovana i dobra, verovatno su jedni od pretendenata na šampionski prsten. Srećan sam promenom i nadam se će tako i ostati - poručio je Micić za RTS.

Košarkaš Šarlota nije propustio priliku da se osvrne i na reprezentaciju Srbije, odnosno odigrana dva meča u kvalifikacijama za EP.

- Obe utakmice sam ispratio i mnogo mi je drago. Te utakmice su dosta nezahvalne za igranje kad su usred sezone. Mnogi igrači su umorni, mnogi imaju svoje lične poteškoće, ali svaka čast momcima na pristupu i na rezultatu. Presrećan sam zbog rezultata.

Vasa se dotakao i nastupa na Olimpijskim igrama u Parizu, kao i toga da li se čuje sa selektorom Pešićem. 

- Svi smo mi na vezi i to svačija želja. Prvo mora da se završi sezona, da ostanemo zdravi i da takvi uđemo u pripreme. Ja se nadam da ćemo biti svi na okupu - zaključio je Micić.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: M. N.

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike