Mitrović ne razmišlja o Olimpijskim igrama: Dalek je to put, imamo preča posla!

23.02.2024

23:56

0

Autor: A. Š.

Novi kapiten Orlova odigrao je na startu kvalifikacija za Evrobasket u skladu sa ulogom koju mu je namenio selektor Pešić

Mitrović ne razmišlja o Olimpijskim igrama: Dalek je to put, imamo preča posla!
Luka Mitrović - Copyright MN Press

Srbija je dobila novog kapitena na startu kvalifikacija za Evrobasket, a selektor Svetislav Pešić dodatnu opciju pred sastavljanje spiska za predstojeće Olimpijske igre u Parizu.

Luka Mitrović bio je jedan od najzaslužnijih za uspešan početak borbe Orlova za plasman na kontinentalni šampionat, a posle trijumfa protiv Finske je istakao kako je srpski tim i očekivao tešku utakmicu.

- Otvaranje kvalifikacija je uvek teško i nepredviđeno, iznenađenja su moguća. Počeli su utakmicu veoma agresivno, iznenađenje je da će igrati tako, ali kad smo se privikli na to i zaustavili njihov napad i rane šuteve, uzeli smo kontrolu utakmice i tako smo i slavili na kraju – kazao je Mitrović, pa priznao da trenutno ni ne razmišlja o učešću na OI.

- Jako je dalek put do Olimpijskih igara, imamo preča posla i već u ponedeljak, pa onda da se privede sezona kraju, pa ćemo da vidimo na leto.

Iskusni košarkaš Crvene zvezde priznao je da mu je bila čast da povede saigrače kao kapiten večeras u dvorani „Aleksandar Nikolić“.

- Osećao sam se, ne samo večeras, već i prethodnih par dana prelepo među ovim momcima. Dosta momaka iz ove ekipe je igralo Svetsko prvenstvo, uzelo srebro, oseća se veza između njih i za mene je bilo lako da se uklopim u atmosferu i nisam hteo da se mešam da se nešto ne bi pokvarilo – kazao je Luka Mitrović.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike