Vasa začepio usta nevernim Tomama: U NBA sam došao da igram - neću razočarati

11.02.2024

11:29

0

Srpski košarkaš nije krio zadovoljstvo dobrom partijom na debiju u Šarlotu

Vasa začepio usta nevernim Tomama: U NBA sam došao da igram - neću razočarati
Vasa Micić - Copyright Profimedia

Košarkaš Šarlota Vasa Micić nije krio zadovoljstvo zbog odlične partije na debiju za Hornetse, napominjući da je i sam iznenađen učinkom.

- Ne znam šta da kažem osim toga da sam srećan, iskreno nisao očekivao da igram ovako mnogo. Znam šta se dogodilo u prethodna dva dana, ali to mi je dalo samo novog elana. Nisam očekivao da ću imati ovako dobru partiju, ali na kraju smo pobedili. Mislim da su svi na terenu imali dobru energiju - poručio je Micić.

Srpski košarkaš ističe da mu je cilj da ostane što duže u NBA i da se dokaže u najjačoj ligi na svetu.

- U NBA nisam došao samo da budem član nekog tima, već da se dokažem na terenu. To će ostati moj cilj sve dok imam prilike da igram u NBA ligi. Sva iskustva koja sam stekao u Oklahomi bila su mi stvarno korisna. Naravno da nije bilo lako upravljati minutima na terenu. Pokušavam da ostanem spreman i u formi, tako ću i nastaviti. Srećan sam što su ljudi u ovom klubu shvatili da imam taj potencijal. Na meni je da pokažem da sam u stanju da igram na ovom nivou - rekao je srpski košarkaš.

Vasa Micić ima veliko poverenje u igrački kadar Šarlota, napominjući da u narednom periodu očekuje i bolje rezultate svog tima.

- Ovo mi je prvo NBA iskustvo, tako da ne mogu da budem siguran šta mi je uloga, ali tražim to, ulogu koja može da bude korisna i za mene i za tim. Mislim da ova grupa igrača, pre svega prva petorka, ima tu dobru energiju. Nadam se da će tako ostati i da ćemo posle toga napraviti nešto lepo - zaključio je Micić.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: M. N.

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike