Jokić mi je napravio pakao! Zvezda Voriorsa priznala potpunu nemoć u duelu sa Srbinom i to joj nije prvi put!

26.02.2024

23:50

0

Autor: A. Š.

Drejmond Grin polako postaje jedan od najvećih fanova nekadašnjeg dvostrukog uzastopnog MVP-ja NBA lige među košarkašima u najjačoj ligi na svetu

Jokić mi je napravio pakao! Zvezda Voriorsa priznala potpunu nemoć u duelu sa Srbinom i to joj nije prvi put!
Nikola Jokić u duelu sa Drejmondom Grinom - Copyright Profimedia

Grabi Nikola Jokić ka novom MVP priznanju u NBA ligi. Posle jednogodišnje pauze, trebalo bi da se dogodi epsko čudo da nekadašnji dvostruki uzastopni najkorisniji igrač najjače lige na svetu to priznanje ne ponese i po završetku tekuće sezone.

Iz večeri u veče srpski as ostavlja bez daha ceo svet svojim igrama i statističkim parametrima, a pošto je u noći između nedelje i ponedeljka u trijumfu protiv Golden Stejta ostvario treći uzastopni tripl-dabl i ostavio je bez daha direktnog rivala Drejmonda Grina.

- Ako ćemo da igramo protiv tog tima u plej-ofu, moraćemo da napravimo neka prilagođavanja, kako bismo došli u situaciju da pobedimo. To je veliki tim. Džoker, 36 poena, 16 skokova i asistencija, napravio je pravi pakao večeras – kazao je posle meča Grin, pa u dahu nastavio:

- Moram iskreno da kažem da sam imao dobre "meč-apove" sa Džokerom, ali večeras mi je priuštio pakao na koji nisam imao odgovor. Moram da se smejem. ili plačeš ili se smeješ. Ja ću samo da se smejem, jer apsolutno nisam imao nikakav odgovor. Bio je brilijantan. U neverovatnoj je formi.

I što je najzanimljivije, Grinu nije prvi put da ovako priča o partiji Nikole Jokića protiv njega pošto je u sličnom tonu pričao o partiji Srbina protiv Voriorsa i pre nešto manje od dve godine. Sada je priznao i kako mu je uvek zabavno da se odmerava protiv asa Nagetsa.

- Gledao sam ga kako trči na terenu. Samo je išao i trčao, nije se umarao. Imam mnogo poštovanja za Džokera, uvek sam imao. Neverovatan košarkaš. Volim da igram protiv momaka sa kojima imaš poštovanje i takmičarski duh. Volim da igram sa njim, imam čast da igram sa Džokerom. Večeras je bio najbolji. Dobio je meč, a ja imam nula odgovora. Imao sam utisak da igram dobru odbranu, a večeras nisam imao nikakav odgovor – kazao je Grin, pa zaključio:

- Setiću se ovog meča sledeći put. Protiv najvećih igrača, uvek napreduješ. Poslednji put sam igrao protiv njega prošle godine. On uvek napreduje i moram da smislim kako da igram odbranu. Večeras mi nije uspelo, i to je ok.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike