Zvezdin kapiten nije siguran da će Partizan biti u finalu Kupa: Videćemo, svi danas igraju košarku!

16.02.2024

19:41

0

Autor: A. Š.

Branko Lazić i Rokas Gedraitis pričali posle pobede protiv Čačka 94 i plasmana završnu borbu za „Žućkovu levicu“

Zvezdin kapiten nije siguran da će Partizan biti u finalu Kupa: Videćemo, svi danas igraju košarku!
Branko Lazić i Nemanja Nedović - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Zvezda će u subotu braniti „Žućkovu levicu“! Crveno-beli košarkaši pobedom protiv Čačka 94 plasirali su se u finale Kupa Radivoja Koraća, u kojem će se sastati sa boljim iz večerašnjeg duela Partizana i Vojvodine.

- Nema šta, to je prvi mini cilj da se plasiramo u finale. Do sutra imamo vremena da se odmorimo, pripremimo… - rekao je posle polufinalnog okršaja kapiten srpskog šampiona Branko Lazić, pa dodao:

- Odigrali smo večeras mnogo bolje nego u četvrtfinalu, imaćemo sutra još jedan trening da poradimo na nekoj dodatnoj pripremi, pa da izađemo i odigramo dobru utakmicu, a najbitnije da osvojimo trofej.

Iako je Partizan apsolutni favorit u drugom polufinalu protiv Vojvodine, Zvezdin kapiten nije siguran da će im u borbi za trofej rival biti večiti rival.

- Ne znam, videćemo, bilo je dosta iznenađenja, nas su mogli da izbace ovde. Iznenađenja su moguća, svi danas igraju košarku – kazao je Lazić, uz osvrt na poruku navijača na kraju današnjeg meča da žele pobedu protiv Partizana.

- To je njihova želja, videćemo na kraju drugog polufinala, da li će biti Partizan, Vojvodina, ko god da bude na nama je da odbranimo trofej – istakao je Zvezdin kapiten, koji je pohvalio debitantski nastup Andreja Kostića.

- Ako nastavi tako imaćemo dobru zamenu u godinama koje dolaze.

Slično mišljenje o Zvezdinim nadama izneo je i Rokas Gedraitis.

- Mislim da je svakako dobro iskustvo za njih. Posebno za Kostića jer je igrao danas. Mislim da ih čeka blistava budućnost – rekao je Litvanac, pa dodao:

- Gledaću sledeću utakmicu, a uveče ćemo razgovarati, mislim. Naravno, više sutra ujutru, ali moramo da budemo spremni kako bismo dobili taj meč.

Nije Gedraitis skrivao radost zbog učešća u finalu Kupa Radivoja Koraća.

- Spremni smo i ja sam super-uzbuđen da igram finale. Navijači će biti 50-50.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike