Hercegovac hteo da se pokaže u najboljem svetlu: Hteli smo da nas ne pojedu dvorana i utisak

16.02.2024

06:47

0

Autor: P.K.

Očekivali smo navijače, ali ih je bilo baš mnogo

Hercegovac hteo da se pokaže u najboljem svetlu: Hteli smo da nas ne pojedu dvorana i utisak
Nikola Gaćeša - Copyright MN Press

Drugoligaš Hercegovac je pokazao srce i hrabrost, borio se protiv Partizana koliko je mogao, izdržao je jedno poluvreme, ali je i tako osvetlao obraz.

Glavni cilj je bio da se tim pokaže u najboljem svetlu, a iskusni Nikola Gaćeša veruje da je uspeo u tome, makar delimično.

- Čestitam Partizanu na pobedi i želim mu sreću i zdravlje. Mi smo imali veliku želju da dođemo ovde, čast nam je što smo se borili, videli ste koliko ljudi je došlo da nas podrži i to nam je pomoglo da nas utisak i dvorana ne pojedu. Realno smo igrali koliko su nam dozvolili. Dali smo sve od sebe i mislim da smo jednim delom u tome uspeli.

Koliko vam znači dolazak na kup i igranje protiv Evroligaša?

- To je velika stvar, kao sportista nemaš puno prilika da igraš sa nekim od najboljih timova u Evropi. Pogotovo za ove mlade momke, to je jedna velika prilika i čast i sigurno da mogu puno iskustva da dobiju. Da osete kakav je to kontakt, igrači, kakva je razlika i da im da motiv da rade dalje. Trener je hteo samo da se borimo i na kraju je bio ponosan.

Bodrilo vas je mnogo ljudi, koliko vam znači činjenica da imate takvu košarkašku kulturu?

- Nije da nismo bili svesni, ali nismo očekivali da ih bude baš toliko. Sigurno su nam dali motiv više i krila, nismo hteli da ih izneverimo, želeli smo da uživaju u košarkaškoj predstavi nije mala stvar igrati protiv Partizana.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike