Partizan ide u Niš po Žućkovu levicu, Obradović tvrdi: Imamo najveću moguću ambiciju na Kupu ove godine!

14.02.2024

17:34

0

Autor: A. Š.

Crno-beli takmičenje u masovnijem takmičenju počinju u četvrtak protiv Hercegovca iz Gajdobre

Partizan ide u Niš po Žućkovu levicu, Obradović tvrdi: Imamo najveću moguću ambiciju na Kupu ove godine!
Željko Obradović i Aleksa Avramović - Copyright MN Press

Vratio je prošle sezone Željko Obradović Partizan na regionalni tron, a predstojećeg vikenda pokušaće u trofejnu salu kluba iz Humske da, po deveti put u klupskoj istoriji od kako takmičenje u Kupu Srbije nosi ime po Radivoju Koraću, donese i „Žućkovu levicu“.

Ekspedicija crno-belih posle popodnevnog treninga u sredu kreće put Niša, gde ih dan kasnije (20.00, TV Arena sport Premium1) očekuje četvrtfinalni okršaj sa Hercegovcem iz Gajdobre.

- Najvažnija stvar je uvek da poštujemo sami sebe i protivnika. U ovom slučaju to je ekipa Hercegovca. Znamo da je Kup veoma specifično takmičenje i da su se ne malo puta dešavala raznorazna iznenađenja. Želimo da izgaramo ozbiljno i imamo najveću moguću ambiciju na Kupu ove godine - istakao je trener Partizana Željko Obradović.

Kao i svih prethodnih godina u „Čairu“, očekuje se da crno-beli sa tribina niške dvorane dobiju ogroman vetar u leđa od strane navijača, čemu se nada i srpski reprezentativac Aleksa Avramović.

- Prvi fokus je na Hercegovcu, koji je osvojio trofej u drugom stepenu Kupa KSS pobedom protiv Čačka 94, čime je izborio plasman na završni turnir. Očekujem veliku podršku navijača, uvek smo u Nišu dočekani na sjajan način. Prethodne dve godine nismo uspeli da donesemo taj trofej, ove godine ćemo se potruditi da obogatimo Partizanovu vitrinu i donesemo Žućkovu levicu - naglasio je Avramović.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike