Zvezda se hitno oglasila posle meča sa Žalgirisom! Pokrenuli smo istragu, krivce čeka kazna!

10.02.2024

12:15

0

Autor: D. N.

Sudijska odluka pred sam kraj meča bila inicijalna kapisla

Zvezda se hitno oglasila posle meča sa Žalgirisom! Pokrenuli smo istragu, krivce čeka kazna!
Copyright MN Press

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su u neizvesnoj završnici utakice Evrolige sa Žalgirisom. U samom finišu meča u Beogradu, sudije su napravile veliku grešku, koja je sigurno uticala na krajnji ishod, pa je usledilo bacanje predmeta sa tribina "Arene".

Jasno je da Evroliga neće oprostiti, pa se očekuje i kazna. Usledilo je i saopštenje crveno-belih.

- KK Crvena zvezda je tokom noći, po hitnom postupku identifikovao više osoba koje su u toku, i po završetku utakmice protiv Žalgirisa, bacila predmete na teren, i u pravcu sudija ovog meča, oštetili tunel i pokušali da naruše fizički integritet pojedinih aktera ove utakmice.KK Crvena zvezda sa žaljenjem konstatuje da su bez obzira na sva dešavanja tokom utakmice, incidenti na kraju utakmice bacili su senku na sve napore kluba da organizuje utakmicu bez incidenata.

Klub je u kontaktu sa nadležnim organima koji će nakon što budu prikupljeni svi neophodnu podaci i budu identifikovana sva lica, reagovati u skladu sa svojim zakonskim ovlašćenjima dok će klub u skladu sa internim pravilima tim licima oduzeti sezonske karte i zabraniti ulaz na utakmice u organizaciji kluba - stoji u saopštenju Zvezde.

Podsetimo, sada sledi pauza u Evroligi, zbog obaveza u nacionalnim kupovima i obaveza reprezentacija. I crveno-beli su sada sa učinkom 10-16.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike