Teodosića hoće Italijani?! Evo šta o spekulacijama kaže Čović!

07.02.2024

14:36

0

Autor: D. N.

Predsednik Zvezde nije pričao samo o iskusnom plejmejekeru, već i o nekim novajlijama

Teodosića hoće Italijani?! Evo šta o spekulacijama kaže Čović!
Nebojša Čović - Copyright MN Press

Miloš Teodosić ima ponudu italijanskog drugoligaša, glasila je vest koja je jutros stigla sa "čizme". O tim spekulacijama govorio je i predsednik Crvene zvezde, Nebojša Čović.

- A sad, što se tiče komentara raznoraznih i raznoraznih podmetanja, evo jutros imate da Teodosić ide u Italiju, pa naslovi: "Šok za Zvezdu". Znate, ne možemo da reagujemo u ovom slučaju na bahate izjave još bahatijih, bogatijih nekakvih Italijana koji imaju neke fiksacije. Teo je u Zvezdi, Teo će u Zvezdi i završiti karijeru, videćemo kada, verovatno kada on bude odlučio - kazao je Čović za Studio B, a zatim pričao i o skautingu tima.

- Prvo, da dovedete igrača u toku sezone je jako teško. Da dovedete samo da bi doveli, to nije to. Drugo, otkad sam ja u Crvenoj zvezdi igrače dovode treneri i stručni štab. Kada je Duško Ivanović letos pravio tim bila je priča: "Evo Duško je napravio skauting". Kada taj tim nije napravio nekakav rezultat, kako neki pored tastatura očekuju: "Ne, onda je Čović skautovao tim". Mislim, da se ne bavimo tim glupostima. Znači, struka radi i struka je i sada i trener je i sada odlučio da se dovede Gilespi - objasnio je prvi čovek crveno-belih, a zatim nastavio o konkretnim imenima, Smartu i Gilespiju.

- Gilespi nije igrač koji pušta kišu, ali će odraditi svoj posao. Kao što ste videli, on je već na derbiju dobar deo svog posla odradio. Što se tiče Smarta, takođe je odluka stručnog štaba posle velikog i dugog skautovanja, jer nemate na tržištu igrača. Smart je prvi put u Evropi i čovek nije vezao ni mesec dana. I on je takođe sasvim pristojno odigrao neke utakmice. Biće potrebno vreme i to će doći na svoje mesto.

Tema razgovora je bio i poraz od Budućnosti u AdmiralBet ABA ligi, zbog kojeg se Nemanja Nedović i izvinjavao.

- Pa, s jedne strane, ništa bitno se zapravo nije desilo. Osim što Zvezda ne sme onako da se ponaša, niti onako da igra. Izgubiti utakmicu, Bože moj, može, ali način na koji se to događa mora da bude dostojanstven sa za Crvenu zvezdu. Ja mogu da razumem sve, umor i mnogo utakmica...

Međutim, niko tu ništa nije krio. Svi smo sve znali. I igrači, i uprava, i stručni štab. Utakmica sa Žalgirisom je jako važna. Molim navijače da dođu u što većem broju i da svi zajedno napravimo dobar rezultat. Posle toga nam ide utakmica sa Zadrom, pa onda idemo na Kup Radivoja Koraća u Niš - rekao je Čović.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike