Partizan je u krizi! Anđušić oštar nakon poraza od Splita - Sramota, to nije nivo koji želimo!

06.02.2024

08:58

0

Autor: A. S.

Ovome se niko nije nadao

Partizan je u krizi! Anđušić oštar nakon poraza od Splita - Sramota, to nije nivo koji želimo!
Danilo Anđušić - Copyright Printscreen/YouTube/KK Partizan

Malo ko je očekivao da će Partizan nakon 19. kola biti na skoru 13-6 i to sa nekoliko neočekivanih poraza, ali teško se diše u taboru crno-belih nakon jučerašnjeg dana.

Crno-beli su na svom terenu doživeli težak i neugodan poraz od ekipe Splita - 74:67, a nakon meča je najtrofejniji trener Evrope, Željko Obradović, preuzeo odgovornost na sebe.

O duelu je pred novinarima pričao i Danilo Anđušić.

- Sramota. Ne mislim u smislu potcenjivanja Splita koji je odigrao sjajan meč i pogodio dosta šuteva. Naša igra, ovo što smo pokazali, nije nivo na kom želimo da budemo. Treba da se zapitamo, da vidimo gde smo, šta smo i da izađemo iz krize najbrže što možemo. Slede nam bitne utakmice što u Evroligi, što u Kupu. Treba da se izdignemo iz ove situacije - rekao je Anđušić, a nakon konstatacije novinara da je ekipa ostala bez energije nakon duplog kola u Evroligi, dodao:

- Ma, to ne može da nam bude alibi. Da li smo umorni ili ne, sve evroligaške ekipe igraju u tom ritmu, navikli smo na to. Ne sme to da bude alibi ni u jednom trenutku. O tome ne želim ni da pričam. Čak i da smo umorni, imamo kvalitet da ne pravimo neke stvari kao što smo pravili.

Mnogo je detalja koji nisu bili po volji u crno-belom taboru nakon duela, a Anđušić se nije libio da o tome i otvoreno govori.

- Baš smo loše šutirali, to je jedan od uzroka, oni su dosta pogodili. Dosta otvorenih šuteva smo promašili, nismo imali pravu energiju i dobru igru u napadu, lopta nije išla kako treba, zbog toga je rezultat takav kakav je - zaključio je Danilo Anđušić.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike