Trener Barse oduševljen pobedom u paklu Arene: Zadovoljstvo je igrati u ovakvoj atmosferi!

02.02.2024

22:42

0

Autor: A. Š.

Rodžer Grimau nije krio zadovoljstvo trijumfom svog tima protiv Crvene zvezde

Trener Barse oduševljen pobedom u paklu Arene: Zadovoljstvo je igrati u ovakvoj atmosferi!
Rodžer Grimau - Copyright MN Press

Barselona je nastavila trijumfalni niz u duelima sa Crvenom zvezdom. Katalonci su večeras u beogradskoj Areni savladali crveno-bele 85:76, ostvarivši 11. uzastopni trijumf u duelima sa srpskim prvakom.

- Odlična utakmica na obe strane i u napadu i u odbrani. Zadovoljstvo je igrati u ovakvoj atmosferi, i srećan sam što smo pobedili u ovakvoj atmosferi u veoma važnoj utakmici za nas – rekao je pred predstavnicima medija posle meča trener Barse Rodžer Grimau.

Mladi strateg bio je vidno zadovoljan izdanjem svog tima u najvećoj dvorani na Balkanu.

- Mislim da smo imali odličnu utakmicu i nismo dozvolili Zvezdi da ima svoju igru, posebno na domaćem terenu. Igrali smo odličnu odbranu i mislim da nije u pitanju Zvezdina greška, već naš uspeh – rekao je Grimau, pa istakao da uopšte ne razmišlja o zvanju favorita za osvajanje Evrolige.

- Ovo je specifično i teško takmičenje, ne mogu da razmišljam dalje od sledeće utakmice. Imamo još devet utakmica, idemo meč po meč, ne razmišljam o tabeli, samo o sledećem meču.

Novinare je zanimalo i šta misli o meču Darija Brizuele.

- Ne samo da je igrao odlično u napadu, već je bio odličan i u odbrani, izuzetno talentovan igrač, koji može da postigne mnogo poena, to je učinio uz odlične procente, jednostavno način na koji je izlazio iz bloka i iskakao pokazuje koliko je kvaliteten – kazao je Rodžer Grimau.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike