Zvezda se hitno oglasila o Nejpiru! Bivši, klauzula kroji naredni ugovor!

21.12.2023

11:35

0

Autor: A. S.

Crveno-beli žele da zaštite trenera Sferopulosa od raznih spekulacija

Zvezda se hitno oglasila o Nejpiru! Bivši, klauzula kroji naredni ugovor!
Šabaz Nejpir - Copyright MN Press

Veliku prašinu podigao je status Šabaza Nejpira u Crvenoj zvezdi i izjava trenera Janisa Sferopulosa, pa se klub sa Malog kalemegdana oglasio zvaničnim saopštenjem.

Košarkaški klub Crvena zvezda i iskusni peljmejker Šabaz Nejpir sporazumno su raskinuli ugovor, a crveno-beli su u saopštenju koje je objavljeno na zvaničnom sajtu kluba objasnili da će zbog ubačene klauzule Nejpir moći da pređe samo u Olimpiju iz Milana!

- KK Crvena zvezda u cilju sprečavanja objavljivanja daljih spekulacija i brojnih neistina (kojih je prethodnih dana bilo mnogo), ali i kako bi zaštitio integritet našeg trenera gospodina Janisa Sferopulosa obaveštava javnost sledeće:

Igrač Šabaz Nejpir zatražio je 18.12.2023. godine da napusti naš klub i o tome je obavestio prvog trenera KK Crvena zvezda Janisa Sferopulosa, koji je javnost u dva navrata u kratkom vremenskom periodu transparentno obaveštavao o ovom slučaju!

Pošto je politika kluba da nikoga ko sebe ne vidi kao deo kluba i ne oseća pripadnost timu, neće primoravati da bude deo nečega protiv svoje volje, KK Crvena zvezda postigao je sporazumni raskid ugovora sa Šabazom Nejpirom u kome je jasno ugrađena klauzula, po kome igrač može da nastupa samo u italijanskom klubu 'Olimpija Armani' iz Milana. Sporazumni raskid je potpisan u sredu 20.12.2023. godine u Beogradu uz saglasnost obe strane. KK Crvena zvezda isključivo preko svojih zvaničnih naloga obaveštavao je, i obaveštavaće blagovremeno javnost transparentno o svojim svakodnevnim aktivnostima, uključujući i transfer politiku kluba - navodi se u saopštenju crveno-belih.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike