Mega i Budućnost Miloju u čast: Da pokažemo visok stepen motivacije!

28.01.2024

06:51

0

Autor: A. Š.

Nedeljni matine termin biće idealna prilika da se još jednom setimo prerano preminulog asa, s obzirom da se sastaju dva njegova nekadašnja kluba

Mega i Budućnost Miloju u čast: Da pokažemo visok stepen motivacije!
Nikola Đurišić - Copyright MN Press

Trener košarkaša Mege Marko Barać izjavio je pred utakmicu sa ekipom Budućnosti, da njegovu ekipu u nedelju očekuje izuzetno zahtevan meč.

Beogradski tim u meču 18. kola AdmiralBet ABA lige dočekuje podgorički tim od 12.00 časova, a biće to prilika dva nekadašnja kluba Dejana Milojevića da još jednom odaju počast prerano preminulom asu.

- Očekuje nas izuzetno zahtevna utakmica protiv ekipe Budućnosti. Radi se o timu koji se izvanredno pojačao u toku sezone i koji ostvaruje odlične rezultate u ABA ligi. Na nama je da pokažemo visok stepen motivacije i odigramo sa mnogo energije i fokusa u oba pravca. Na taj način, bićemo spremni da iskoristimo svaku priliku koja se ukaže - istakao je Barać.

Bek Mege Nikola Đurišić je dodao da je potrebno da ekipa bude fokusirana tokom celog toka utakmice.

- Dolazi nam veoma iskusna i kvalitetna ekipa Budućnosti koja igra odlično ove sezone u ABA ligi. U odnosu na prvi susret su promenili trenera, tako da možemo da očekujemo i drugačiju utakmicu u odnosu na onu u Podgorici. Potrebno je da budemo maksimalno fokusirani tokom celog toka utakmice, da ne dozvolimo velike padove u igri i ukoliko odigramo na najvišem nivou, verujem da ćemo imati priliku da zabeležimo pozitivan rezultat - zaključio je Đurišić.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike