Koliko je samo Trinkijeri bio emotivan zbog ovacija Grobara! Moje srce je uvek ovde!

26.01.2024

23:21

0

Autor: P.K.

- Nekada je tužno kada glavni trener veruje više talentu igrača, nego oni sami sebi - dodao je Italijan posle poraza u Beogradu

Koliko je samo Trinkijeri bio emotivan zbog ovacija Grobara! Moje srce je uvek ovde!
Copyright MN Press

Dočekan ovacijama navijača Partizana, a ispraćen porazom iz Beograda. To je ukratko "učinak" Andree Trinkijerija, trenera Žalgirisa čiji je tim izgubio od crno-belih.

Italijan je na početku čestitao protivmiku, kao i kolegi, Željku Obradoviću.

- Pre svega želim da čestitam Željku i Partizanu jer su igrali veoma dobru utakmicu i na kraju slavili.

MN Press
 

Verujem da je moj tim igrao dobru utakmicu, ali nam fali još jedan igrač koji bi pomogao u napadu. Bili smo odlični protiv Pantera, nismo našli način da čuvamo Doužera, to je moja odgovornost. Ne igra uvek ovako, ali večeras jeste bio efikasan.

Nakon 30 minuta veoma dobre košarke čim nam je stao napad mučili smo se. Nemam šta puno da kažem svojim igračima, samo da je nekada tužno kada glavni trener veruje više talentu igrača, nego oni sami sebi - kazao je Trinkijeri, a zatim dodatno "opustio" atmosferu.

Pozvao je novinare da počnu sa pitanjima, uz osmeh: "Laganica, ajde, idemo!".

- Utakmica je bila "pul-ap" Doužera. Tih 23 komada koje nam je utrpao Doužer, tamo je utakmica. Kada igraš protiv velike ekipe moraš uvek znati gde je početak problema. To je da nismo našli način da zaustavimo 1 na 1 "šejk end bejk" driblinga. Iz toga se dolazi do teških šuteva, ali je pogodio svaki put.

Kad smo to počeli pokrivati nešto se drugo otvorili. Ovo drugo, nikad ga nismo dobro čuvali pa su se otvorile druge stvari. Počeli smo dobro presingom, moraš imati noge da napadaš. Partizan ima veliku petorku, probali smo malo više, ali nismo uspeli.

Kao što je rečeno, navijači su ga dočekali ovacijama, što je i razumljivo pošto je svojevemeno sedeo na klupi Partizana.

Nakon toga je objasnio šta njemu znači doček od strane Grobara.

- Neko može celi život da radi, dobiti trofeje, zaraditi "love", ali ovo je ono što ti niko ne može oduzeti, za to se radi! Ja sam ovde sve dao, dobro, loše - sve sam dao. Neko iz Partizana mi je jako lepe stvari rekao, koje od mene više vrede od rezultata i titula. Ja ću zbog ovog biti uvek zahvalan, moje srce je uvek ovde. Ne znam šta bih ti više rekao, meni je to uhh... - zaključio je Trinkijeri.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike