Partizan i Zvezda dominirali na listi najboljih poteza Evrolige! Pogledajte i brutalno zakucavanje Koprivice, ono je na prvom mestu! (VIDEO)

20.01.2024

12:29

0

Autor: D. N.

Oba srpska kluba su poražena u mečevima 22. kola

Partizan i Zvezda dominirali na listi najboljih poteza Evrolige! Pogledajte i brutalno zakucavanje Koprivice, ono je na prvom mestu! (VIDEO)
Copyright Printscreen/Euroleague

Kompletirano je 22. kolo Evrolige, a kao i obično objavljeni su najbolji potezi. Ima ih deset, a nekoliko je iz utakmica Partizana i Crvene zvezde, koji su sada jedni iza drugih na tabeli

Podsetimo, crno-beli su poraženi u Atini, od Panatinaikosa, a crveno-beli od Baskonije u Beogradu.

Tako je na osmom mestu blokada Džoela Bolomboja koji je zaustavio pokušaj Nikosa Rogkavopulosa, a na petom kako je Kendrik Nan izblokirao Mateuša Ponjitku. Na prva dva mesta su potezi beogradskih "večitih rivala".

Na drugom je akcija Luke Mitrovića i već pomenutog Bolomboja, dok je zakucavanje Balše Koprivice proglašeno za potez kola. Zakucao je preko centra Panatinaikosa Kostasa Adetokumba, brata NBA zvezde, Janisa.

Pogledajte i uživajte, a napominjemo da postoje i još jedan potez sa mečeva "večitih rivala". Na petom mestu je blokada Metjua Kostela iz Baskonije.

U narednom kolu, ekipa Željka Obradovića će biti domaćin Žalgirisu, dok će tim Janisa Sferopulosa gostovati Albi.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike