Teodosićeva magija i zakucavanja bivših partizanovaca! Fenomenalni potezi su među 10 najboljih po izboru Evrolige (VIDEO)

04.01.2024

11:09

0

Autor: D. N.

Crvena zvezda je u 18. kolu pobedila Fenerbahče, a Partizan Asvel u Beogradu

Teodosićeva magija i zakucavanja bivših partizanovaca! Fenomenalni potezi su među 10 najboljih po izboru Evrolige (VIDEO)
Copyright Printscreen/YouTube/Euroleague Basketball

Dok se čekaju utakmice 19. kola Evrolige, između ostalog i derbi između Crvene zvezde i Partizana, objavljena je i lista najboljih poteza ove runde elitnog takmičenja.

Na desetom mestu je akcija u kojem su učestvovali košarkaši Crvene zvezde, Miloš Teodosić i Džoel Bolomboj. Iskusni plejmejker je dodao iza leđa, a onda su usledili i poeni, koji su između ostalog doprineli pobedi nad Fenerbahčeom.

Na devetom je akcija tandema Olimpijakosa koji je bio bolji od milanske Olimpije. Asistenciju je upisao Alek Piters, a sve je završeno atraktivnim zakucavanjem Nikole Milutinova, nekadašnjim centrom Partizana.

Na listi je još jedno zakucavanje, u "režiji" Žofrija Lovernja čiji je Asvel poražen u Beogradu, od Partizana. Na šestoj poziciji je potez Francuza koji je kao i Boris Dalo dobio poklon od bivšeg kluba.

Pogledajte i svih deset poteza, a na prvoj poziciji je Kodi Miler-Mekintajer sa pogotkom za pobedu nad Panatinaikosom.

Podsetimo, Zvezda je u 18. kolu pobedila Fenerbahče, a Partizan Asvel.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike