Milojevićeva smrt je pogodila Jokića! Trener Denvera otkrio bolne detalje i objasnio zašto je Nikola najbolji na svetu (VIDEO)

20.01.2024

08:03

0

Autor: D. N.

Majk Meloun je održao konferenciju posle nove odlične partije srpskog centra

Milojevićeva smrt je pogodila Jokića! Trener Denvera otkrio bolne detalje i objasnio zašto je Nikola najbolji na svetu (VIDEO)
Meloun i Jokić - Copyright Profimedia

Iznenadna smrt Dejana Milojevića pogodila je sve, a posebno one koji su ga dobro poznavali. Među njima je i Nikola Jokić. Centar i najveća zvezda Denvera i pomoćnik Stiva Kera u stručnom štabu Golden Stejta sarađivali su svojevremeno u Megi, kada mu je Milojević bio trener.

Posle pobede nad Bostonom i nove odlične partije Jokića, konferenciju je održao i trener prvaka NBA lige, Majk Meloun. Javnosti je i otkrio kako se ponašao posle tragičnog događaja.

- Poslednjih nekoliko dana samo sam ga podržavao, tešio, grlio. Kao što sam pomenuo našem timu posle utakmice, ne mogu biti ponosniji na Nikolu što je igrao onako kako je igrao posle tragičnog odlaska Dekija. Ponosan sam na njega. Kao, upravo ste izgubili nekoga koga volite i do koga vam je stalo, što vam je mnogo značio, bio vam je mentor i trener. Pa, idi, odaj mu čast, znate na šta mislim?

Nikola je izašao tamo. Odao je počast Dekijevom sećanju i njegovom nasleđu igrajući na nivou na kojem je igrao. Nije lako, ali Nikola je posebna osoba, očigledno. Bilo je neverovatno gledati ga kako igra kada uzmete u obzir sa kim igramo i ako dodate sve ostalo uz to. Zato je Nikola najbolji igrač na svetu - kazao je Meloun.

Podsetimo, Milojević je preminuo od posledica srčanog udara, a zbog tužnog događaja Voriorsi su odložili utakmice, dok su mečevi NBA lige počinjali minutom ćutanja.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike