Od Milojevića se oprostio i legendarni Greg Popović! Kada ovakva "trenerčina" kaže "imao je svetlu budućnost", šta još reći

18.01.2024

10:42

0

Autor: 24sedam

"Ludi Srbin" je i sarađivao sa pokojnim Dejanom

Od Milojevića se oprostio i legendarni Greg Popović! Kada ovakva "trenerčina" kaže "imao je svetlu budućnost", šta još reći
Greg Popović - Copyright Tanjug/AP

Izjave saučešća povodom smrti Dejana Milojevića samo se ređaju. Nekadašnji košarkaš, reprezentativac i trener ostavio je trag u našoj, ali i NBA košarci. Tako se od Milojevića oprostio i Greg Popović, trener San Antonija.

Iskusni trener, sa nadimkom "Ludi Srbin" tokom konferencije posle poraza od Bostona rezultatom 117:98 govorio je i o Milojeviću, koji je bio deo stručnog štaba Golden Stejta.

- Milojević je bio sa nama 2017. godine. Dobar trener, dokazao se sa nekoliko različitih timova tokom leta i onda se vratio kako bi radio u Crnoj Gori i Beogradu. Stiv Ker je bio jako, jako privržen Milojeviću. Nikada nismo proveli mnogo vremena zajedno - rekao je 74-godišnji Popovič, prenosi I-Es-Pi-En (ESPN).

Iskusni trener koji je na klupi Sparsa od 1996. godine takođe je istakao da je tužan zbog smrti srpskog trenera.

- Razgovarao sam sa nekim ljudima u Beogradu i znam da su utučeni zbog ovoga što se desilo. Bio je trener tako blistave budućnosti. Sve ga je čekalo. Mislim da mu je ovo bila treća godina sa Kerom i znam da mu je sve išlo. Zato su mnogi, a pogotovo njegova porodica, utučeni zbog njegovog odlaska - dodao je Popović.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike