Jokić dočekan gromoglasnim zvižducima, a onda je usledila baš velika provokacija! (VIDEO)

17.01.2024

08:21

0

Autor: D. N.

Sve je ispratila Keti Ving koja pomno prati dešavanja u Denveru

Jokić dočekan gromoglasnim zvižducima, a onda je usledila baš velika provokacija! (VIDEO)
Copyright Printscreen/X/Katy Winge

Košarkaši Denvera su izgubili na gostovanju Filadelfiji, a utakmicu je između ostalog obeležio i duel Nikole Jokića i Džoela Embida.

Rivalstvo dve NBA zvezde i MVP-jeva prethodnih sezona je veliko, pa se ono "prelilo" i na publiku. Tako su domaći navijači prilikom predstavljanja goste dočekali tako što su uz njihovo ime uzvikivali "sucks" (bez veze), Jokić je dobio i gromoglasne zvižduke.

Ali to nije bilo sve. Zvanični spiker je želao da dodatno ponizi Jokića tako što je prilikom prozivanja rekao da Nikola nosi dres sa brojem 14.

Ovo sigurno nije bilo slučajno, pošto je samo pre nekoliko dana Karmelo Entoni kritikovao Denver, rekavši da je trebalo da povuku dres sa brojem 15, a ne da ga daju Jokiću.

Sve je to ispratila Keti Ving koja pomno prati dešavanja u Denveru, kao i sve vezano za Nikolu Jokića. Pogledajte i kako je izgledalo.

Inače, sam Embid je bio mnogo korektniji u izjavama. Kako i treba da bude.

- Rekao sam mu da je najbolji igrač u NBA ligi. Uzeo je prsten, Denver je najbolji. Rekao sam mu da nastavi ovako. Čudno je jer zbog Tvitera imamo rat između navijača Filadelfije i Denvera. Čudno je jer smo nas dvojica slični, i koga briga.

Samo želimo da igramo košarku i pobeđujemo. Ali on zaslužuje pohvale. Dok ga ne srušiš, najbolji je u ligi. On je MVP finala. I dokle mu to ne oduzmeš, on može to da tvrdi. Ali i ja verujem u sebe - kazao je Embid.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike