Jokić zaboravio pred Amerima detalj iz karijere u Vojvodini! Bivši igrač Partizana mu osvežio pamćenje jednom slikom (FOTO)

14.01.2024

11:10

0

Autor: D. P.

"Znam to zato što sam ja momak koji ga čuva"

Jokić zaboravio pred Amerima detalj iz karijere u Vojvodini! Bivši igrač Partizana mu osvežio pamćenje jednom slikom (FOTO)
Copyright printscreen

Polemika oko broja 15 na dresu u Denveru koju je pokrenuo Karmelo Entoni morala je da zakači i Nikolu Jokića.

Najbolji košarkaš Nagetsa rekao je pred američkim novinarima da broj 15 nosi dugo i da je samo tokom jednog perioda igranja u novosadskoj Vojvodini nosio dres sa drugim brojem.

Međutim, brzo se ispravio i to pogrešno...

- U mom rodnom gradu dok sam igrao nosio sam 15 na dresu. Mislim da sam u Novom Sadu nosio 14 ili tako nešto... Ne i tamo samo nosio 15 - rekao je Jokić.

 

A, onda se na mreži "X" javio momak koji ga je čuvao na jednoj utakmici dok je Nikola bio centar novosadske Vojvodine i dao dokaz da nije bilo ni četrnaestice, ni petnaestice na dresu.

- Jokić je nosio devetku u Vojvodini, bar na utakmici protiv Partizana. Znam to zašto sam ja momak koji ga čuva - napisao je bivši igrač omladinaca Partizana Đuro Pantoš.

 

Pantoš je sada više okrenut biznisu nego košarci koja ga je odvela u SAD na univerzitete Polk Stejt i Meloun u NCAA. 

Beograđanin je izašao na NBA draft 2018. godine, ali nije draftovan. 

MN Press
Jokić protiv Savovića

 

Inače, Pantoš verovatno ne bi vadio sliku iz albuma da Karmelo Entoni u jednom podkastu nije izašao sa svojom teorijom zavere o tome da su u Denveru odlučili da Somborcu uruče njegov broj 15 kako bi se zaboravilo njegovo nasleđe u Nagetsima.

MN Press
Jokić zaustavlja Muslija

 

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike