Ljubimac Grobara nije ostao imun na scene iz Arene: Dečaci ga raznežili - Nasleđe je jedno od naših najvećih blaga! (VIDEO)

13.01.2024

16:19

0

Autor: A. S.

Ova scena nikoga nije ostavila ravnodušnim

Ljubimac Grobara nije ostao imun na scene iz Arene: Dečaci ga raznežili - Nasleđe je jedno od naših najvećih blaga! (VIDEO)
Košarkaši Partizana - Copyright MN Press

Košarkaši Partizana sinoć su ostvarili neverovatan preokret u meču sa Makabijem i nakon minus 24, stigli do pobede rezultatom 88:79. Bio je to jedan od onih mečeva u kojima je višeno gotovo sve, a crno-beli su nakon trijumfa zahvaljivali navijačima.

Beogradska Arena bila je ispunjena do poslednjeg mesta, pa je eksplodirala krajem prvog poluvremena i trojke Džejmsa Nanelija. Bilo je tada jasno da se crno-beli vraćaju u meč, pa su navijači pevali još glasnije.

Međutim, slavu Naneliju i sjajnim navijačima, odnela su dva dečaka sa tribina. U momentima kada je Amerikanac pogodio za tri poena, usledilo je veliko slavlje, a u prvom planu bili su dečaci koji su u zagrljaju slavili ovaj pogodak. Taj snimak je ubrzo obišao celu Evropu, a na društvenim mrežama se oglasio i nekadašnji košarkaš Partizana, Leo Vesterman.

Francuz nije ostao imun na istinsku radost dece, što je i napisao na Tviteru.

 

 

- Lepo je videti producentsku ekipu kako stavlja naglasan na ovo. Nasleđe je jedno od naših najvećih blaga, strast nikada ne umire - kratko je prokomentarisao Leo Vesterman.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike