Postoji li racionalno objašnjenje za ovakve 'kambekove' Partizana? Aco Petrović objasnio šta to crno-bele diže do visina!

13.01.2024

12:57

0

Autor: A. S.

Čuveni stručnjak se sam uverio kada je nedavno pratio večiti derbi

Postoji li racionalno objašnjenje za ovakve 'kambekove' Partizana? Aco Petrović objasnio šta to crno-bele diže do visina!
Aco Petrović - Copyright MN Press

Preokret i pobeda Partizana nad Makabijem, nikoga nisu ostavili ravnodušnim. Gubili su crno-beli čak 24 poena razlike, ali su u drugom poluvremenu načinili najveći preokret u istoriji i trijumfovali sa 88:79. 

Jutro nakon meča, glavna su tema medija i na društvenim mrežama, a o svemu se oglasio i čuveni trener Aca Petrović.

Hrvatski stručnjak ove sezone pažnjivo prati Evroligu i redovno se oglašava nakon mečeve crno-belih, a ovog puta, kada je analizirao trijumf Partizana, fokus je stavio na neverovatnoj atmosferi navijača u beogradskoj Areni, koji su ekipu podigli u ključnim momentima meča.

 

 

- Postoji li racionalno objašnjenje za ovakve come 'kambekove' Partizana na domaćim utakmicama Evrolige? Ko ne zna odgovor trebalo bi bar jednom da ode u Štark arenu - napisao je košarkaški stručnjak.

Inače, Petrović je nedavno bio u Areni i pratio meč crno-belih protiv Crvene zvezde u ABA ligi. Bio je to neverovatan okršaj beogradskih večitih rivala, a trijumfovao je "domaćin" an tom susretu, Partizan.

U nastavku su se u diskusiju na Tviteru uključili i navijači, koji pak smatraju da je taj tas na vagi koji odlučuje, zapravo trener Željko Obradović, a Petrović je pojasnio da zapravo misli na vernu publiku koja ekipi ne dozvoljava da se preda čak ni u trenucima kada rival ima ubedljivu prednost.

Ove sezone, crno-beli su činili preokret protiv Olimpije iz Milana, Panatinaikosa, Fenerbahčea i Crvene zvezde.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike