Obradović posle pobede u Baru pokazao koliko je veliki: Voleo bih da Mornar opstane, daj bože da svaka hala bude ovako ispunjena!

30.12.2023

20:52

0

Autor: G. F.

Trener košarkaša Partizana poručio da su ovakve utakmice potrebne AdmiralBet ABA ligi

Obradović posle pobede u Baru pokazao koliko je veliki: Voleo bih da Mornar opstane, daj bože da svaka hala bude ovako ispunjena!
Željko Obradović - Copyright MN Press

Košarkaši Partizana pobedom su ispratili 2023. godinu.

Slavili su crno-beli ubedljivo nad Mornarom (98:76) u 14. kolu AdmiralBet ABA lige, a nakon meča u Baru novinarima se obratio trener sprskog kluba Željko Obradović.

- Bila je ovo utakmica u kojoj je trebalo da igramo ozbiljno i pokušavali smo sve vreme da igramo tako. Atmosfera u dvorani je bila sjajna i hvala navijačima - rekao je Obradović, a onda naglasio:

- Ali, moramo da pričamo o tome zašto su navijači Partizana bili u dvorani. To je zahvaljujući ljudima koji su podigli Mornar, familiji Pavićević, to su moji prijatelji. Žao mi je što su došli u situaciju u koju su došli, nadam se da će sve biti u najboljem redu.

Košarkaši Mornara poslednji su na tabeli AdmiralBet ABA lige sa samo jednim trijumfom u 14. kola.

- Najiskrenije bih voleo da Mornar opstane. Pavićevići su uložili ogromnu energiju svih ovih godina i nadam se da će ispuniti cilj. Atmosfera... Lepo je videti sve ovo. Daj bože da svaka hala u AdmiralBet ABA ligi bude ispunjena do poslednjeg mesta kao ovde i u Zadru pre nekoliko dana. To sigurno treba ovom takmičenju - zaključio je trener Partizana.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike